Om Melbie

Efter många år som anställd valde Ajla att ta klivet och bilda Melbie. Melbie grundades i Karlstad, med målet att skapa en plattform som gör löne- och bokföringstjänster enkla och effektiva. Vi hjälper företag med allt från att starta och utveckla bolag, lönehantering, bokföring, redovisningstjänster samt rådgivning.
Vi har ett brett nätverk av advokat- och revisionsbyråer vilket gör att vi kan erbjuda företagstjänster till hög kvalitet.
Vi fokuserar på att ge våra kunder, service av bästa kvalitet och erbjuder ekonomifunktioner som sparar både tid och pengar.
Hör av dig till oss för ett framtida gott samarbete!
Hälsningar
Melbie AB
Ajla Pring
Grundare & VD

Melbies grundare och VD är en glädjespridare som tidigare arbetat som kontorschef inom IT. Ajla har lång erfarenhet inom arbetsledande befattningar och har vana av frågor som rör ekonomi, personal, HR.

Ajla är även mentor i Almis mentorprogram. Då hon älskar att möta människor så var mentorprogrammet en bra plattform för ständig utveckling. Via programmet träffar hon andra entreprenörer för att ge stöd och rådgivning i deras verksamhet.

ajla.pring@melbie.se

073-305 00 11